Кампания за почистване на семена и зърно Есен 2020

wheat-05

Гарантирайте качеството на вашите семена и зърно пред вашите клиенти като ги почистите в най-реномираната фабрика за заготовка в Североизточна България.

Агро Мастер започна да приема поръчки за почистване на семена и зърно. Пшеница, ечемик, грах, нахут, фасул и много други култури могат да бъдат почистени и изсушени според най-високите стандарти за посевен материал или хранителни стандарти.

Може да заповядате в нашата фабрика за повече информация и да се запознаете с най-новите ни предложения за този сезон.

Завърши жътвата на ечемик!

Най-висок добив на ечемик

Официално завърши жътвата на сортовете ечемик на Веми Селект. Рекордни добиви бяха отчетени в с. Венчан, Провадия като там добивите на нашите сортове са със 180 кг/дка по-високи от тези на други големи семинарски компании. Най-високият постигнат добив в тази област е на сорт Маестро – 900 кг/дка. Всички сортове ечемик, които Веми Селект предлага се отличават с много добри показатели и в същото време високи добиви. Средния добив на сортовете ечемик предлагани от Веми Селект достигнаха 840 кг/дка през тази година. Това е възможно, защото тези сортове са едни най-новите и модерни ечемици създавани през последните години в Европа и притежават всичко нужно, за да отговарят на постоянно променящите се природно-климатични условия. Доказателство за това са добивите, които постигат като не правят никакъв компромис с качествата си. Сортовете са едни от най-издръжливите на полягане в цяла централна и източна Европа. Веми Селект предлага сортове ечемици подходящи за малцовата индустрия, животновъдство и човешка консумация. Едни от най-големите фабрики за малц в Румъния и Хърватия използват наши сортове за направата на малц.

Отлична устойчивост на ръжда!

Снимка направена на 31.05.2018 и изпратена от наш клиент.

Сортовете пшеница на „Веми Селект“  и през тази година доказаха своите качества и високата устойчивост на много болести по време на вегетацията им. В много райони на страната поради специфичните климатични условия имаше предпоставка за развитие на брашнеста мана и ръжди по растенията. Едни от най-разпространените сортове на „Веми Селект“  Анделка  и Тика Така  доказаха своята изключителна устойчивост на заболявания и към настоящият момент са в отлично състояние. Доказателство за това са споделените впечатления и направените снимки от наши клиенти от цялата страна.

Всички сортове предложени от компанията са селекционирани през последните няколко години като специално внимание е отделено на устойчивостта им към болести. Те са адаптирани към природно-климатичните условия специфични за района на Балканите. Високите добиви, които бяха показани през 2017 година от сорт Анделка достигнаха  до 1060 кг  при производствени условия, заедно с добри хлебопекарни показатели (13,2% протеин и 27,6 ДМГ) са доказателство за това. Средния добив на всички представени сортове пшеница от „Веми Селект“ през изминалата година е 870 кг/дка. Доброто състояние на посевите към настоящият момент ни дават надежди за още по-добри резултати през настоящата  2018 година.

Снимка изпратена от наш клиент на 31.05.2018. Сорт Анделка

Снимка изпратена от наш клиент на 31.05.2018 – Провадия. /Сорт Анделка/

Сорт Анделка в съседство със заразен от жълта ръжда посев.

Сорт Анделка в съседство със заразен от жълта ръжда посев. /Дропла/

Състоянието на голяма част от посеви в България през 2018 година.

Състоянието на голяма част от посеви в България през 2018 година.

Снимка от клиент изпратена на 25.05.2018 на заразен посев.

Снимка от клиент изпратена на 18.05.2018 на заразен посев.

Официално третиране на царевица с инсектицид

Официално третиране на царевица с инсектицид!

  • Най-модерната технология в света за третиране на семена;
  • Намалено въздействие върху околната среда;
  • Подобрява способността за растеж и отговаря на международните стандарти зa третирани семена;
  • Интензивно и изключително равномерно покритие върху всяко отделно семе;
  • Самостоятелно или комплексно прилагане на фунгициди, инсектициди и растежни стимулатори;
  • Защита срещу царевичен стъблопробивач, телен червей и други неприятели;
  • Полимерно покритие с фиксиращ ефект, задържащ съставките на повърхността на семената до тяхната сеитба.

IMG_4076