AGRO MASTER

За нас

AGRO MASTER е компания, фокусирана в семепроизводството и технологичната заготовка на семена и зърно, намираща се в град Добрич, България. Основният ни фокус е насочен към семепроизводство на царевица. През последните години достигаме дял над 40% от цялото семепроизводство на хибридни семена царевица в България.

Горди сме от факта, че сме единствената фирма в страната, която използва най-добрите практики и технологии, напълно машинно, за производството на хибридни семена царевица. Още от самото си създаване през 1992 година, компанията показва новаторски подход при популяризирането на препарати за растителна защита, торове и осъществяване на семепроизводство за Decalb и Syngenta.

КОМПАНИЯ С ИСТОРИЯ

Чрез стремежът ни да сме на върха на технологичните аспекти и да гарантираме удовлетвореността на клиентите, през 2004 година продължаваме развитието си с построяването на фабрика с най-висок клас техника, обслужвайки фермери от цялата страна и международни компании с висококачествени услуги за почистване и третиране на семена.

В следствие на първокласната ни работа, фабриката получава признание от Syngenta и Dupont Pioneer, като надежден партньор. Нашата отдаденост към подобряване на качеството на семената и удовлетвореността на клиентите ни, ни тласна към това да бъдем първите в България, които включват технологията за цветно сортиране към почистването на семена. Семената произведени от Агро Мастер достигат и до най-отдалечените краища на света.